dilluns, 30 de juliol del 2007


L'APF-AM CONTINUA DONANT SUPORT A TOTES LES ACTIVITATS DE TOT TIPUS QUE TENEN LLOC A FULLEDA COM ÉS LA VI SETMANA CULTURAL ORGANITZADA PER L'ASSOCIACIÓ DE DONES MARINADA DE FULLEDA QUE INCLOU ENTRE MOLTS ALTRES ACTES...

Dissabte, 4 d’agost ‘07


A les 12 de la nit a la Plaça Major, actuació de Quim Vila, cantautor i col·laborador del programa Freakandó Matiner de RAC 105, amb una barreja de monòlegs punyents i de cançó pro-festa

ORGANITZA: Associació de Dones Marinada de Fulleda
COL·LABORA: Ajuntament de Fulleda i Grup de Joves

divendres, 20 de juliol del 2007

L'APF sempre està al costat de tots els esdeveniments que potencien la vida associativa, cultural i esportiva de Fulleda, per això us comuniquem que:

Aquest cap de setmana (21-22 de juliol) se celebren les primeres 24 hores de Futbol Sala a Fulleda. Hi haurà partits de futbol a tota hora, discoteca mòbil dissabte a la nit, i molta il·lusió per part del jovent organitzador!
EL FUTUR DEL POBLE SÓN ELS JOVES!!!
EL POBLE SOM TOTS!!!

diumenge, 15 de juliol del 2007


Fotos de dues de les activitats de principis de juliol de les piscines de Fulleda (amb un simpàtic i atent personal renovat). Es tracta de la jornada del "Mulla't per l'esclerosi múltiple" i del Bingo.
La Rakel ens fa arribar un excel·lent muntatge de les seves fotos de Sant Joan, disfruteu-lo!!!

dijous, 5 de juliol del 2007

Els nous regidors de l'APF-AM a l'edifici de l'Ajuntament de Fulleda. Jordi Arbós, Neus Cornet, Neus Arbós (alcaldesa) i Rosa Maria Xifré.


Prenent possessió del mobiliari de treball.


Amb les respectives mares.


Amb familiars i amics.



ACTE DE CONSTITUCIÓ DEL NOU AJUNTAMENT DE FULLEDA, EL DISSABRE 16 DE JUNY DE 2007