dilluns, 28 de maig del 2007


MOLTÍSSIMES

GRÀCIES!!!


L'Associació Progressista de Fulleda - Acord Municipal dóna les més efusives gràcies a tots els seus votants i simpatitzants, ja que els nostres quatre candidats han aconseguit entrar a l'Ajuntament, assolint una gran victòria.


A partir d'ara començarem a treballar per a tots els veïns i amics de Fulleda sense distincions de cap tipus. Entre tots ho farem tot!

11 comentaris:

Anònim ha dit...

La celebració s'ha acabat. Bé, ara cadascú la continuarà a casa seva ... Estem tant contentes i contents que ni les paraules ens surten. Ho hem aconseguit. Ha estat una victòria molt treballada, molt suada, però molt molt merescuda. ENHORABONA A TOTES I A TOTS I A TREBALLAR PER FULLEDA.

Anònim ha dit...

RESACAINCLOSA.
Aquest mati fa fresqueta, la persona que em fa la neteja a casa m'ha rigut, fins i tot m'ha fet un cafe, he anat a buscar el pa i la fornera m'ha mirat d'una manera especial, fins hi tot la meva parella m'ha dit que avui estava especialment guap@. ALGÚ SAP SI HA PASSAT ALGUNA COSA?????

Anònim ha dit...

Dons sí han arribat aires frescos per fer una neteja de les dependencies de l´ajuntament,que no saps la falta que hen demanaven. Aixó si la piscina ja ho ha tastat i crec que ja ho está agraïn

Anònim ha dit...

Moltes felicitats desde l'Albi!!!

El canvi, amb il·lusió i empenta és possible.

Anònim ha dit...

Gràcies a tothom que ens ha donat suport, idees, ànims, força, no podem dir una altra cosa: gràcies.
Avui encara plorem d'alegria.

Anònim ha dit...

a l'albi també plorem d'alegria... hem trinxat els cacics! felicitats

Anònim ha dit...

Per fi podeu dir ben fort i clar:
VISCA FULLEDA LLIURE!!!

Molta sort companys!

Xiquete ha dit...

ENHORABONA a tots, però sebretot, l'enhorabona a Fulleda !!

Anònim ha dit...

hola, m'agradaria saber si al igual que cada any es celebrarà la setmana cultural al poble durant l'ultima setmana de juliol.

Anònim ha dit...

Esclar que farem Setmana Cultural, la última de juliol del 30 al 5 d'agost més o menys.
Serà una passada montar la festa sense haver de patir per convidar personalment, dels registres d'entrada, les claus, les neveres, la llum pel sopar de la plaça...oi oi oi ja m'hi trobo...

Anònim ha dit...

La setmana cultural de l'associació de dones serà del 29 de juliol al 4 d'agost, mirarem de penjar el programa complert quan el tinguem,
gràcies