divendres, 20 de juliol del 2007

L'APF sempre està al costat de tots els esdeveniments que potencien la vida associativa, cultural i esportiva de Fulleda, per això us comuniquem que:

Aquest cap de setmana (21-22 de juliol) se celebren les primeres 24 hores de Futbol Sala a Fulleda. Hi haurà partits de futbol a tota hora, discoteca mòbil dissabte a la nit, i molta il·lusió per part del jovent organitzador!
EL FUTUR DEL POBLE SÓN ELS JOVES!!!
EL POBLE SOM TOTS!!!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Éxit absolut!!!!!! Va anar tot bé, i no es va trencar res!!! Felicitats als qui ho van organitzar i a tots i totes les que hi van participar, als i les que no van dormir i als i les que van dormir molt bé. És un èxit del poble, fins i tot dels i les que no van venir o ho van criticar,

Anònim ha dit...

l'unic k va fallar na mika va ser la muscia ncara k aixo se pot solucionar.
i x cert ki va guanyar???

Xiquete ha dit...

Llàstima no haver pogut anar-hi, enhorabona !!

Anònim ha dit...

VA GUANYAR FULLEDA, COM A POBLE AMB FUTUR!!!!

Ai, volies dir de futbol, no? Doncs l'equip del Pug Egipcy de les Borges, i amb el màxim golejador (empatat amb el nostre Marc Cornet) i amb el porter menys golejat (un fantàstic Edu Perelló, alias Pipa d'Arbeca)

Anònim ha dit...

Dóna gust un poble com el de Fulleda tant unit i amb tanta germanor. Es veu que hi havia molta gent mirant des de la barana i de tots els colors "polítics".

Endavant amb Fulleda!!!!