divendres, 31 d’agost del 2007

Acaba d'aparèixer un nou bloc dedicat a l'actualitat i a qualsevol notícia referent al nostre poble. Aquest mitjà reprèn el nom d'una vella revista fulledenca del segle passat:


FULLEDA - PETI QUI PETI



http://fulleda-pqp.blogspot.com/

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Veig que per aquí Fulleda hi ha molta marxa i moltes ganes de tirar endavant!
Sou un bon exemple pels pobles del voltant i també per d'altres de més llunyans. Continueu així que fareu escola!

Em convideu al vostre poble???
Per què no feu una pedalada a la llum de la lluna plena? M'hi apuntaria amb els ulls tancats...

Anònim ha dit...

...jo que d'una manera molt breu vaig estar lligada al poble de Fulleda, al veure desde lluny l'empenta i les ganes de treure tot el suc posible a un poble petit pero valent, no puc per mes que sentir-me orgullosa, encara que jo no pertanyi a aquesta població; població que desde ven petita em va sorpendre per moltes coses i que encara avuí continua fent-ho...que sapigueu que sento enveja sana!!!! Sort amb els projectes...

Anònim ha dit...

Ens agrada que hi hagi gent que tot i els anys transcorreguts des que hi va tenir contacte, amb Fulleda, encara ens recordi amb carinyo. Ens agradaria saber qui ets, però respectem el teu anonimat. Tanmateix, esperem que d'una manera o altra ens segueixis...

Anònim ha dit...

Websapastre, t'asseguro que en la mesura que pugui continuaré seguint-vos i pel que respecta a la meva identitat...deixem-ho en que soc una barcelonauta mes que gaudeix molt en el vostre poble.

Anònim ha dit...

Fet, doncs.

Anònim ha dit...

Una curiositat. On viu l'alcaldesa?

Anònim ha dit...

Hola!! m'ha costat molt accedir però per fi puc escriure que em dic Laura Fulleda tinc 24 anys i sóc de Barcelona. Fa molts anys el meu pare ens va portar a mí al meu germà al poble de fulleda i he sentit parlar d'un tal Santi que s'enviaven postals de nadal.
Algú em podria explicar una mica la història de Fulleda??
gràcies!!!!

Anònim ha dit...

Hola, Laura. Sóc el Santi santiarbos@yahoo.com i recordo aquesta història. A la teva disposició.