divendres, 11 de maig del 2007

Fulledencs, oficialment ja us podem demanar el vot: VOTEU-NOS!!!

EL MON MIRA AL FUTUR
LES FULLEDENQUES I FULLEDENCS NO PODEM SER MENYS.


Ara més que mai necessitem el teu vot X

Neus Cornet i Donet
Rosa Mª Xifre i Josa
Neus Arbós i Gabarró
Jordi Arbós i Gabarró



Benvolgudes fulledenques i fulledencs:

Una vegada més ens adrecem a vosaltres per compartir els nostres projectes i inquietuds ja que d’aquí poc tornem a tenir l’oportunitat de treballar per allò que estimem tant, Fulleda.

Com heu pogut veure hi ha hagut grans avenços en tecnologia, sanitat, benestar, transport i economia. Nosaltres voldríem participar d’aquest creixement mantenint la nostra identitat com a poble de les Garrigues, pagès amb productes de reconeguda qualitat, gent treballadora i tranquil·la.

Des de la nostra candidatura creiem que l’Ajuntament hauria d’intercanviar opinions amb totes les entitats i associacions que hi ha a Fulleda per conèixer les necessitats reals i trobar-hi solucions.

També hem de donar pas al desenvolupament de les noves tecnologies, que ens ofereixen facilitats a l’hora de treballar conjuntament amb altres col·lectius i administracions.

Un dels projectes més ambiciosos ha estat la possibilitat d’aconseguir per a Fulleda, tot i sent a l’oposició, una subvenció de 100.000 euros del Departament de Benestar i Família. Amb aquests diners creiem que es podria habilitar un edifici del poble com a local social per a totes les associacions.

Amb la força de tots, tindrem la clau per ser pioners a mostrar a la gent que encara es pot viure i créixer en pobles com el nostre.

Si tu, com nosaltres, creus en una Fulleda oberta, moderna, cultural i social vota’ns el proper 27 de maig.





Associació Progressista de Fulleda
Maig de 2007





LES NOSTRES PROPOSTES SÓN:

1. Local social: habilitar un edifici del nucli urbà com a local social polivalent: llar dels jubilats, seu d’associacions de joves i de dones, sala d’audiovisuals, sala de conferències...

2. Sanitat: millorar els serveis sanitaris actuals per minimitzar la necessitat de desplaçament, com per exemple fent les analítiques al poble, així com també millorar els equipaments del consultori.

3. Servei d’acompanyaments: gestionar un servei d’acompanyament al metge i altres necessitats personals que requereixen desplaçament, i també donar suport al propi domicili a persones grans o amb discapacitats.

4. Comunicacions: facilitar les infraestructures necessàries per a donar cobertura de telefonia mòbil, televisió digital, servei per a bombers, Mossos d’Esquadra, ambulàncies...

5. Urbanisme: continuar el procés d’urbanització de les zones més deficitàries. Reformar les instal·lacions de la depuradora o traslladar el servei.

6. Pagesia: arreglar els camins. Ajudar a fer viable la Cooperativa. Crear una ADF (Agrupació de Defesa Forestal) i disposar d’un punt d’aigua per què la puguin fer servir tant pagesos com bombers.

7. Transport: buscar suport dels pobles veïns per fer la carretera nova incorporant-hi carril bici. Demanar l’ampliació del serveis d’autocars i l’adaptació dels horaris a les necessitats reals. Habilitar una zona d’espera. Facilitar un lloc d’aparcament per a grans vehicles (autocars, camions, caravanes...)

8. Piscina i zones verdes: incrementar les zones verdes i d’esbarjo i mantenir-les en bones condicions, així com els parcs infantils, pistes de petanca... Condicionar l’espai intern de la piscina: canvi de rajoletes, habilitació del WC i vestidors .

9. Medi ambient: condicionar els terrenys on hi ha els contenidors de brossa i reciclatge. Intentar aconseguir subvencions per la neteja dels boscos. Incentivar a la població per l’estalvi energètic (aigua, llum, gas...).

10. Altres propostes: incentivar iniciatives que donin vida al poble, com són el turisme rural, obrir una botiga, comercialitzar productes autòctons, trobades esportives, excursionisme...
GENT NOVA!!!
IDEES NOVES!!!

9 comentaris:

Anònim ha dit...

gent de fulleda, us desitjo tota la sort del món que em sembla que, vista la tupinada, la necessitareu. tant de bo, des del poble gran poguem pujar una cotxada el 27 al vespre a celebrar-ho

un enamorat dels dipòsits

Anònim ha dit...

Anirem als dipòsits, tu tranquil amic ecologista!
A ofegar les penes o a fer-hi una bacanal romana!
El cava de cal Banya ja està en fred!
Tots convidats amics!

Anònim ha dit...

Mentre hi ha vida hi ha esperança i la tupina, un dia o altre, els la fotarem al cap.

Salut i República. Mori el darrer caciquisme!!!!

Anònim ha dit...

No entenc res!
I les propostes de la candidatura de CIU? On són? Suposo que tenen programa també oi? Quines idees tenen per aquesta pròxima legislatura? Que no fan acte de presentació? A qui ho han dit que es presenten? Penjaran cartells de propaganda electoral?Tenen pàgina web i correu electrònic?...Si no fan res de tot això, que crec que és el que toca, que n'hem d'esperar? Ja us ho dic jo RES DE RES! La seva filosofia és ocupar poltrona i "qui dia passa any empeny" i anar "xupant"!
Nomès per l'esforç que estan fent els nostres companys es mereixen un vot de confiança!!!
VOTA APF-AM pel FUTUR de FULLEDA!

Anònim ha dit...

Sí, ja tenen blog, els de l'alcalde:

http://salvemloxaletdelsinyobatlle.blogspot.com/

Anònim ha dit...

M'encantaria viure a Fulleda per a votar-vos... Endavant i molta sort!

Anònim ha dit...

gràcies est(h)er!!!!

Anònim ha dit...

TINC LA GRAN SORT DE PODER ESTAR GRAN PART DELS MEUS DIES A FULLEDA I SINCERAMENT ES UN DELS POBLES MES BONICS QUE HE VIST MAI I EN EL QUE M'AGRADARIA VIURE EL DIA DE DEMA.LA LLASTIMA ES QUE PER LA INCOMPETENCIA I LA INTOLERANCIA DE CERTES PERSONES EL POBLE CADA COP MES S'ESTA QUEDANT ENRERA I ESTA PERDENT MOLTES OPORTUNITATS DE TIRAR ENDAVANT. PER AIXO MATEIX, DONEU UNA OPORTUNITAT A LA ASSOCIACIO PROGRESSITA DE FULLEDA, PERQUE S'HO MEREIXEN, PERQUE JA FA ANYS QUE ESTAN TREBALLANT PEL POBLE I PERQUE SINCERAMENT SON ELS UNICS CANDIDATS A LA ALCALDIA DE FULLEDA QUE S'ESTIMEN DE VERITAT EL POBLE.ÀNIMS FULLEDENCS I FULLEDENQUES!ESPERO DE TOT COR QUE TINGUEU MOLTA SORT! I SOBRETOT VOTEU APF- AM!EL FUTUR DE FULLEDA ESTA EN LES VOSTRES MANS!!!!

Anònim ha dit...

Gràcies!