divendres, 25 de maig del 2007


Per darrer cop aquesta campanya, l'Associació Progressista de Fulleda - Acord Municipal, us tornem a demanar el vot per a la nostra candidatura perquè estem convençuts que podem fer una Fulleda més rica, justa i humana.
Agraïm de tot cor la participació de la gent en els actes de campanya, o el simple fet d'haver escoltat les nostres propostes, i les idees, suggeriments i crítiques que ens han fet arribar les persones de Fulleda o les que hi estan vinculades d'una manera o altra. Moltes gràcies.


Contra els crits i les trampes patètiques d'altres: JOC NET!


EL 27 DE MAIG, VOTEU-NOS!


Gent nova!!! Idees noves!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ara mateix són les 9 del vespre del dissabte 26. Som conscients que d'aquí 24 hores s'haurà decidit el futur de Fulleda, per be o per mal. Els nervis començen a ser evidents, planxem, parlem, contem, riem...Pagariem el que fos per saber el resultat de demà. Però sabem que moralment ja hem guanyat, per què després d'haver empadronat 15 familiars i fer comptes l'empat és evident, això demostra que la gran majoria de gent del poble no el volen.
FULLEDA LLIURE DE CACICS!!!
Demà us explico que ha passat...si no hem agafat un coma etilic (consultem al Diccionari de l'Institut d'Estudis Catalans 2007, etilic amb dièresi?)sense!jajaja
FINS DEMÀ!!!!!